2021-08-25 07:46:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ne hallgass senki másra, tedd azt, amit a szíved diktál

Napi horoszkóp augusztus 25-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp üzenet szerint ha a jelen adta lehetőségeidet jól akarod használni, akkor túl kell lépned bizonyos régi fájdalmakon. Ne ápold magadban sérelmeket, és főleg ne hánytorgasd fel azokat folyamatosan! Ezzel ellehetetleníthetsz egy régi kapcsolatot, ami amúgy jól is működhetne.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma, mintha kialvatlan lennél, vagy talán az is vagy: úgy járkálsz a munkahelyeden, mintha nem is ott lennél. Próbálj meg ma inkább csak rutinból dolgozni. Az intuíciód viszont remekül működik: a lelki-érzelmi kérdésekben ma nagyon is tisztán látsz. Ha bármilyen kapcsolatodban gond adódik, hallgass a megérzéseidre, sugallataidra.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ideje lenne végre rendet teremteni az életedben, a munkádban. Ha úgy érzed, hogy túlságosan szétszórt vagy, akkor kezdd a külső körülmények megváltoztatásával! Tegyél először is rendet az íróasztalodon: kívül és belül is! Ez ugyanis segít majd rendszerezni a gondolataidat is.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Bár érzékeny alkat vagy, az általában nem esik nehezedre, hogy uralkodj az érzéseiden. Ma azonban mint egy hirtelen kitörő vulkánból, úgy törnek fel belőled az elnyomott érzések. Mindent elsöprő lehet ez, de mindent újra is értelmező egyben.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ha nem akarsz szorult helyzetbe kerülni, akkor ma inkább tegyél lakatot a szádra! Az nagyon jó dolog, hogy ilyen őszinte teremtés vagy, az azonban szintén jellemző,  hogy egy-két árnyalattal erősebben fejezed ki magad, mint ahogy az ildomos és hasznos lenne.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Kifejezetten szereted a társaságot, még ha nem vagy az a hangoskodó fajta. De egy társra minden más jegyűnél nagyobb szükséged van. Ha eddig magányos voltál, vagy boldogtalan kapcsolatban éltél, ma (vagy a következő időszakban) megtalálhatod végre az ideális társat.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Szinte végtelen a türelmed, és a mai napon is rá kell jönnöd, hogy bizony már megint csak a türelem termi azt a bizonyos rózsát. Viszont megéri várni rá. Ha van valaki, aki tetszik neked, őt is csak lassan hódíthatod meg. De az ilyen hódításnak van értéke.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A másik talán tartózkodóbbnak mutatkozik, mint amilyennek te szeretnéd látni. Ámde éppen ez a hűvösség a záloga a hűségének is. Márpedig neked ez mindennél fontosabb. Becsüld meg őt, örülj annak, ami van, mert az nem kevés!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma csupa jó dologra számíthatsz: ha eddig bizonytalannak érezted a sorsodat, munkahelyedet, akkor most végre bízhatsz a jó fordulatban. Igaz, ez jelentős kihívást, rengeteg munkát jelent neked a közeljövőben. De megalapozhatod a későbbi terveidet ebben az időszakban.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Általában te vagy az, aki mások sorsát a szíveden viseled. Ma azonban te szorulhatsz éppen segítségre. Szerencsére akad valaki, egy sorstárs, aki jó tanácsokkal, s talán még többel is szolgálhat. Hallgass rá!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ne hallgass senki másra, tedd azt, amit a szíved diktál neked! Aki igazán szeret téged, az előbb-utóbb meg fogja érteni, hogy miért is jársz a magad útján. Így nemcsak anyagi értelemben, hanem szellemben és lélekben is gyarapodhatsz.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A mai napon tető alá hozhatsz végre bizonyos folyamatban levő dolgokat, utolérheted magad, ha elmaradásod van. Estére tervezz valamilyen kiruccanást, mert olyan ismerőssel hozhat össze újra a sorsod, akit már régen láttál.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: